أكلات سريعة
لونك المفضل
الألوان
chatالمواضيع الأخيرة
 الثلاثاء 18 أغسطس 2020 - 23:00
 الإثنين 17 أغسطس 2020 - 20:31
 الإثنين 17 أغسطس 2020 - 20:19
 الإثنين 17 أغسطس 2020 - 20:09
 الجمعة 31 يوليو 2020 - 0:48
 الجمعة 31 يوليو 2020 - 0:39
 الجمعة 31 يوليو 2020 - 0:28
 السبت 4 يوليو 2020 - 7:02
 السبت 4 يوليو 2020 - 6:53
bubble_chartالمتواجدون الآن ؟
ككل هناك 22 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 22 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

مُعاينة اللائحة بأكملها

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 630 بتاريخ السبت 16 أبريل 2011 - 2:17
new_releasesأفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

منتدى شملت والنيه اربد

اِسأل عن الكورونا عبر الرقم المجاني 111 الاردن

online شملت والنيه اربد

صالح ثلجي

تفاصيل ومعلومات

منتدى شملت والنيه اربد



كلمات دليلية:

أكلات سريعة Emptyأكلات سريعة

لينا
لينا
المدير العام

المدير العام
 نُشر في في الخميس 26 يناير 2012 - 5:26

حاجات بالفراخ
[size=21]اول اكلة

بانية
مقرمش على طريقتي وارز بالفلفل وبطاطس مخبوزة وسلطة خضرا
[/size]




اولا البطاطس
هاتي حبات بطاطس واغسليها كويس ولفي كل واحدة بورقة فويل
وحطيها في صينية ودخليها الفرن وسبيها لحد ما تجهزي الاكل كله حتلاقيها
استوت



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وقت
التقديم حطيها في طبق وافتحيها من النص وحطي عليها لبنة او زبدة وملح وفلفل
حسب الرغبة



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






الفراخ


بنعمل لها تتبيلة عبارة عن
زبادي
ملح
فلفل اسود
ليمون
خل
ونسبها في الخلطة دي على الاقل ساعة
وممكن يوم

وقبل ما نقليها على طول نضيف لها بيضة



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نعمل
خلطة عبارة عن

دقيق وشوفان (كويكر) وبقسماط
ملح وفلفل اسود وبهار وبابريكا وبقدونس
ناشف

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



نغمس
فيها قطع الفراخ ونقليها



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






ثالثا الارز بالفلفل


دي المكونات


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


عبارة عن
بصل مبشور وفلفل احمر واخضر مقطع مكعبات



ودي البهارت


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ملح ومرقة ومعلقة كبيرة بابريكا
طبعا والرز البسمتي والزيت



نقلي
البصل في شوية زيت



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وبعدين
نضيف الفلفل والبابريكا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ولما
يوصلو للمرحلة دي نضيف المية والمرقة والملح

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وطبعا يا حنون عيار الرز البسمتي
كوباية ونص مية على كل كوباية رز



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


لما تغلي
ال
مية

نضيف الرز ونهدي النار ونغطي ونسيبه يستوى



وجنببهم
طبق سلطة مكون من

طماطم وخيار وخس وجزر وفلفل وبصل
والتتبيلة ملح وزيت زيتون وليمون



وده شكل
الاكلة الاولى

وبالهنا
والشفا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




ثاني اكلة بالفراخ برضه
عبارة عن ارز بالخضار المشكل والفراخ
مع رز بسمتي مسلوق وزبادي



الخضار
بالفراخ

المقادير
نص كيلو فراخ مقطع مكعبات
كيس بسلة وجزر ولو حبيتي تضيفي
عليهم كيس فاصوليا خضرا

بطاطس مقطعة مكعبات
بصل مكعبات
بهارات( ملح وفلفل وكركم وبابريكا وتوم بودرة وجنزبيل
بودرة )

زيت زيتون



الطريقة


في قلاية
كبيرة حطي زيت زيتون وبصل مقطع وقطع الفراخ المقطعة لمكعبات وشوحيهم لحد
الفراخ ماتنزل كل ميتها ولونها يتغير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



بعدين ضيفي
الخضار وشوحيه معاهم



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


بعدين ضيفي
البهارات



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



شوحيهم شوية
بالبهارت لحد الطعم كله ما يختلط ضيفي شوية مية صغيرين وغطيهم وسبيها لحد
ما تستوي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






الرز البسمتي المسلوق


هاتي حلة
كبيرة وحطي فيها لتر مية وملح و2 كوب ارز بسمتي وسبيها تغليى لحد الرز ما
يستوي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



صفي الرز
في مصفى زي المكرونة واغرفيه عادي في الاطباق
ولو عايزة تحطي عليه حتة زبدة على الوش وهو سخن براحتك



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



وده شكل
الاكل النهائي



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



وحلوة اوي
للاولاد

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



وبالهنا
والشفا




حاجات تنفع بالفراخ او اللحمة


الاكلة
الثالثة

الفاهيتا
ممكن تعمليها بفراخ او لحمة بنفس
الطريقة وتقدميها مع الرز بالفلفل او الرز المسلوق

هنا باللحمة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


المقادير
نص كيلو فراخ او لحمة مقطعة شرائح
رفيعة

فلفل الوان
مقطع مكعبات

بصل
ليمون وفلفل اسود وملح لتتبيل
اللحمة او الفراخ

بابريكا
ولو عايزة تزودي توم وجنزبيل بودرة
اوكيه وبهار لحمة

2
حبة بطاطس مقطعة مكعبات



الطريقة
تبلي الفراخ او اللحمة بالبهارت والليمون
شوحيهم في شوية زيت
حطي مية وغطيها وسبيها تستوي
لما تقرب على السوا ولسة فيها مية
حطي معاها البطاطس وزودي الملح والفلفل والبابريكا

لما تستوي حطي البصل والفلفل على الوش ومن
غير تقليب وغطيهم كويس ووطي النار

لما يستوا الخضار قلبي واطفي النار واغرفي على طول



وبالهنا
والشفا




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


كفتة
بالبطاطس والنعناع



المقادير
بصل مبشور
بطاطس مبشور
نص كيلو لحمة او فراخ مفروم
نعناع ناشف كتير
ملح وفلفل اسود



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


انا هنا
عملاها بالفراخ




الطريقة
اخلطي جميع المكونات
ولو لاقتيها طرية زودي عليها بقسماط مطحون
اعمليها صوابع ورشي عليه زيت
ودخليها الفرن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



او اعمليها
دواير زي الفلافل واقليها في الزيت



بس معلش
ملحقتش اصورها بعد ما خلصت

اكلوووووووووووووووووها كلها





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


اخر حاجة
النهاردة



الروزبيف
هاتي عرق اللحمة مربوط جاهز من الجزار
واعملي فيه شقوق وحطي فيه فصوص توم وتبليه
بالملح والفلفل الاسود

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



في الطاسة
حطي سمنة وحمريه جامد على نار عالية من جميع الجوانب



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[size=25]ولما
يتحمر بالشكل ده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/size]


لفيه في
فويل ودخليه وحطيه في صينية ودخليه الفرن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد ساعة طلعية وسبيه يبرد وبعدين قطعيه
ترانشات

انا هنا
قطعته وهو سخن اللحمة فرولت مني

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
حلو في ساندوتشات العشا وتضيفي عليه
ترانشات طماطم ومايونيز وخيار

اوممكن تعملي بيه البيتزا
انا بعمله ولحطه في التلاجه



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



وبالهنا
والعافيه

م/ن
التوقيع

_________________
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

أكلات سريعة Emptyرد: أكلات سريعة

avatar
asd60
 نُشر في في الجمعة 27 يناير 2012 - 9:02

شكرااااااااااااااااااااااا

اعلانات نصية